Shadow

Etetőtál papagájoknak kalitkára

A ketrecben, kalitkában tartott otthoni madaraknak etetőre van szükségük, hogy táplálékot vagy vizet adhassanak nekik. Ezt a kiváló minőségű műanyagból készült, tartós és erős berendezést kifejezetten madarak számára tervezték. Nem könnyen törik vagy deformálódik, ezért hosszú ideig szolgálhat. Ez a tál könnyen eltávolítható tartóval rögzül a madárkalitkán, ami csökkenti a víz és az étel kiömlésének lehetőségét a háziállatok életterében, ezzel egyben a lakás tisztaságát is segít fenntartani, ami a papagájtartás egyik igen komoly kihívása szokott lenni.

Könnyű telepítés és hosszú élettartam jellemzik, könnyen eltávolítható a tartóból, rozsdamentes és nehezen törik, mosogatógépben is elmosható. Könnyen tisztítható mosogatóban sima vízzel és tisztítószerrel, így a gazdi nem pazarolja majd az időt mosásra és tisztításra. Ezek a rozsdamentes, fröccsöntött etetőtálak nem csak madarak számára ideálisak, mint például papagáj, galamb, afrikai szürke, hullámosok és így tovább, hanem számos kisállat számára is alkalmazható, mint például hörcsög, nyúl, csincsilla, tengerimalac és hasonló kedvencek.

A műanyag etetőtál papagájoknak egy formatervezett, többfunkciós termék: mindenféle gabonafélét, tápanyagot, magokat, pelletet, gyümölcsöt is lehet benne kínálni. Túl nagy magokat nem érdemes beletenni, mert azt a papagáj nehezen is szedi is és nehezen is eszi meg. Ez a kis színes műanyag etető kifejezetten olyan madarak számára készült, mint a pintyek és a kanárik, a hullámos papagájok és a hozzájuk hasonló méretű és étvágyú, kisebb díszmadarak.