Shadow

Tutiteher költöztetés

Költöztetés Budapesten, kiszámítható árakkal, szakképzett rakodókkal. Hirdeti magáról a Tutiteher költöztetés. Mi próbára is tettük őket. A főbérlő felmondott, időben szólt, így volt idő a szervezkedésre. Szerencsére találtunk másik kiadó lakást, nem sokkal drágábban. Természetesen ezzel párhuzamosan izzítottuk a költöztető szálat is. A bútorokból csak párat vittünk magunkkal, emellett a saját személyes holmijaink volt a rakomány. Annyit kell tudni, hogy ketten vagyunk. Már pont annyi a holmink, hogy inkább költöztetővel érdemes lakhelyet változtatni.

A Tutiteher költöztetést úgy ajánlották

A Tutiteher csapatát még nem ismertük, a legjobb barátom ajánlotta őket. Ő nemrég költözött, azt mondta, valóban jók. A megbeszéltek szerint megjelentek, dobozokat kaptunk, majd pár nap múlva már a teherautóval parkoltak be a ház elé. Annyit még érdemes tudni, hogy négyemeletes ház harmadik emeletén laktunk, lift nélkül. Persze ez nekik nem jelentett komoly gondot, gyorsan lehordták a holminkat. A másik helyen viszont van lift, be is fért minden.

A teherautó elég nehezen tudott beállni valamelyik kedves parkolni nem tudó lakótárs miatt, de aztán ügyesen becentizték a kocsit. Mindenestül három óra alatt meg volt a költöztetés Budapesten, pontosan a X. kerületből a III. kerületbe. A régi lakást átadtuk, az újat meg folyamatosan belakjuk. Itt sikerült hosszú távú szerződést kötni, de ha megint költöztetés kéne Budapesten, a Tutiteher költöztetést hívjuk. Weboldaluk itt található: tutiteher.hu/koltoztetes